AUTENTIFICARE


Prima / Noutăți și evenimente / Studenţii de la specialitatea „Turism” iniţiaţi în activitatea unei agenţii turistice

Data publicării: 08.12.2017     Accesari: 743 Plaseaza anuntul:
Studenţii de la specialitatea „Turism” iniţiaţi în activitatea unei agenţii turistice

 

(Informația oferită de l.s.u. Ada SAJIN)

     La data de 29 noiembrie 2017, în incinta ASEM, aud. 411 B a avut loc întâlnirea studenţilor din grupele academice de la specialitatea „Turism”  T151 şi T152 cu directorul agenţiei turistice "ComplexTur", dna Tatiana RACU.

     Întâlnirea a fost organizată cu concursul dnei A.SAJIN (catedra CIE), drept suport suplimentar de instruire la disciplina „Sisteme informatice în turism”.

      Dna director RACU le-a vorbit studenţilor despre modul de activitate a unei agenţii turistice în Republica Moldova, axându-se în special pe sistemele de rezervări online utilizate  pentru organizarea şi rezervarea tururilor. A fost explicat modul de selectare a parametrilor esenţiali pentru  o vacanţă reuşită şi punctate acele aspecte care pot atrage după sine rezultate nefavorabile.


     În discurs  a expusă în mod amănunţit procedura de lucru cu una dintre sistemele de rezervări online utilizate, specificând două variante posibile  - varianta publică, accesibilă pentru turişti şi varianta privată, destinată agenţiilor turistice, indicând diferenţele existente între variante.

     În expunerea sa, dna Racu le-a vorbit viitorilor specialişti în turism care este rolul agentului de turism, care sunt cerinţele cărora ar trebui să le facă faţă tinerii la momentul angajării, punctele forte a unui specialist bun, din prisma celor 6 ani de experienţă în calitate de director de agenţie.

      Dna director Racu a captat atenţia studenţilor printr-un discurs cursiv, logic şi extrem de interesant, pentru care aducem sincere mulţumiri. Sperăm că conlucrarea catedrei cu agenţia „ComplexTur” va continua cu succes şi în viitor.

Descarcă: 7-3.jpg

----------------------------------------------------------------------